Alarmsystemen

Alarmsystemen Alarmsystemen

Goede sloten en andere preventiemiddelen zijn van belang om inbrekers buiten de deur te houden. Als uitbreiding kunt u kiezen voor elektronische inbraakbeveiliging. Alarmsystemen werken zowel preventief als bij een werkelijke inbraakpoging.

Een bewegingsmelder is een eenvoudig maar vrij doeltreffend alarmsysteem dat bewegingen registreert en een alarmmelding afgeeft. Een bewegingsmelder is ten opzichte van andere systemen relatief goedkoop en kan meestal een hele ruimte beveiligen.

Naast bewegingsmelders kun je denken aan bijvoorbeeld magneetcontacten, rookmelders en natuurlijk camerabewaking. U kunt kiezen uit draadloze en bedrade alarmsystemen, die door de technologische vernieuwingen betrouwbaarder en goedkoper zijn geworden.

Het bedienen van een alarmsysteem kan op verschillende manieren. Soms middels een ingebouwd bedieningspaneel, waarop u met een persoonlijke code het systeem kunt in- en uitschakelen. Losse bedieningspanelen kunt u ophangen, bijvoorbeeld bij de toegangsdeur en de centrale unit in de meterkast (dicht bij de telefoonlijn). Uiteraard zijn er voor de meeste alarmsystemen afstandsbedieningen.

Welk alarmsysteem het meest geschikt voor u is, kan IP-Secure na een inventarisatie ter plekke vertellen. Bel voor een vrijblijvend advies op maat: 06-52657892.