Track en Trace

Track en TraceTrack en Trace

Het inbouwen van track en trace gebeurt steeds vaker. Dit komt doordat dit steeds eenvoudiger en betaalbaarder wordt. Met een track en trace-systeem kun je elk willekeurig object overal en altijd volgen en beveiligen tegen diefstal.

IP-Secure heeft de meest uitgebreide lijn producten op de markt gebracht en biedt op die manier voor elke vraag een juiste toepassing. Bel ons gerust voor alle mogelijkheden: 06-52657892.

Het bijhouden van een ritregistratie, of het op afstand uitlezen van de data van een object is tegenwoordig uitstekend mogelijk. Bedraad, draadloos, diefstalbeveiliging of het uitlezen van data en zelfs detectie van brandstofdiefstal, IP-Secure heeft het.

Secure Asset Track

De Secure Asset Track is een compleet fleetmanagement en Secure Fuel Track ineen. Alle data van uw voertuigen in één online portal bij elkaar. Met meer dan 400 verschillende rapportages heeft u altijd de benodigde data bij de hand.

Secure Easy Track

Een kleine draadloze track en trace unit met een interne accu die maar liefst 24 maanden uw object kan beveiligen. Met een dagelijkse update van de locatie update, bereik en satellietdata.